天羅地網

標題: 20191118郭信差之閒話家常:他知道幕後黑手是寶馬黨咩⁉⁉⁉ [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:34
標題: 20191118郭信差之閒話家常:他知道幕後黑手是寶馬黨咩⁉⁉⁉

DR.K:字體不能見人!
讀屎片❗

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:34
DR.K:爭取最低劣的民主制度幻象。
個個變成腦殘一族❗☹☹☹
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:35
DR.K:改為人人爭取完善自己。
咁就天下太平!
政府教師父母觀念要改變。
否則社會一定沉淪❗

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:36
DR.K:他是六八狗癟三的祖師❗

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:36
DR.K:酒醉未醒

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:37
《人民日報》:絕不容忍挑戰一國兩制原則底線
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1492916-20191118.htm

DR.K:中宣部低幹
底線在那裏⁉⁉⁉
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:38
容燥兒 發表於 2019-11-18 18:36
DR.K:酒醉未醒

知道! 已在微信內發出, 仲好了解
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-18 18:38
容燥兒 發表於 2019-11-18 18:38
知道! 已在微信內發出, 仲好了解

DR.K:他知道幕後黑手是寶馬黨咩⁉⁉⁉
作者: 楊灝貽    時間: 2019-11-18 19:25
喂唔好玩, 手寫信好明顯當時人幾驚, 唔係D字唔見得人

作者: Perry    時間: 2019-11-19 13:48
手字好上得台的人渣俯拾皆是,人尾也。

同是香港人,有两串钱,上了岸来耻笑在困局的,有否量度?
作者: odin    時間: 2019-11-19 14:08
此等字體在古代連做寫信佬都無人幫襯! 唔怪得佢地, 以前未回歸前學校都有毛筆字寫下, 宜家仲有無聽過中, 小學有硬筆書法比賽? 起碼我在中學工作了兩年都無!

你再留意一吓直家啲國產手機, 手寫輸入法完全唔跟筆順都可以了到隻字出嚟! 大家可以用自己部手機證明一下!

將就下吧, 起碼呢一代仲識寫字! 再下一代份份鐘連字都唔識寫了!
作者: 莊得智    時間: 2019-11-19 17:31
大學生今次應該反省,未開打之前係威係勢放晒D弓箭相出黎PO上網製造好打得假像,你班仆街有冇腦用弓箭打自動步槍仲要影完相又唔係射,學埋習大大D吹水野

依加比人大圍捕同你打消耗戰就識驚出黎投降,你班76害左幾多人為左出黎救你地被捕同受重傷有D可能仲冇左條命,就未計依鋪俾人設局一獲收皮依加新一哥威晒你地7晒

人地有槍有裝甲車,你用氣油彈射程都輸晒燒唔到對手仲要燒埋自己友,你真係要掉啊都偷偷地搵個暗角偷襲或者引佢地衝埋黎突然間掉啦

你班仆街仔講就兇狠,同警察打左5個幾月,有邊次打嬴,自己用下腦諗下點解次次打都輸,香港人真係咁勇殺左入警察宿舍啦,仆爆D死物燒鋪有春用,仲睇唔出有人一直帶風向引你班友仔衝咁ON9

唔該真係停一停諗一諗,
作者: 楊灝貽    時間: 2019-11-19 20:16
odin 發表於 2019-11-19 14:08
此等字體在古代連做寫信佬都無人幫襯! 唔怪得佢地, 以前未回歸前學校都有毛筆字寫下, 宜家仲有無聽過中, 小 ...

我想問你係咪痴左線?

歡迎光臨 天羅地網 (http://li1473-118.members.linode.com/) Powered by Discuz! X2.5