天羅地網

標題: 20191101郭信差之閒話家常:當執到啦。 想點先⁉ [打印本頁]

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:20
標題: 20191101郭信差之閒話家常:當執到啦。 想點先⁉

太子站刀槍不入
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:21
刀槍炸彈也不入

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:22
Same protection for BOC
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:22
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:22
Same protection for BOC

DR.K:國際大都會的地標!
充滿社會主義先進創意特色。
得個"驚"字❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:23
報告
剛才實地考察
剛板只有玻璃膠黏實(不是 燒焊)。
用剷剷起玻璃膠就ok了。

又騙片工程費。

以上了旺角
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:23
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:23
報告
剛才實地考察
剛板只有玻璃膠黏實(不是 燒焊)。

DR.K:結實過燒焊❗

玻璃膠怎樣可以結實個燒焊?

DR.K:德國鋼膠
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:24
DR.K:一把風锯收皮!無义用。
好做唔做❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:24
DR.K:政府ON周到無人有。
全港整晒咁款!
即係似乜先⁉
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:25
DR.K:低端人業障!
等到馬列毛陰云散走。
先至有救!
否則只有繼續做人非人!
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:27

香港真是很美。所以我們不要给攪亂她。

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:28
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:27
香港真是很美。所以我們不要给攪亂她。

DR.K:避風塘炒蜆聴咸水歌都無埋。
美就無晒!
尾上尾就有份
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:30
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:28
DR.K:避風塘炒蜆聴咸水歌都無埋。
美就無晒!
尾上尾就有份

DR.K:人尾加水尾
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:30
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:30
DR.K:人尾加水尾

你追求美女
我追求美景

食風都是美
都處㕸㕸亂
尖沙咀獨享
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:31
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:30
你追求美女
我追求美景

DR.K:吾所言是自由
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:31
蘭桂坊現場。人數眾多。警察成日話要驅趕人。唔知佢有幾多警力

同學傳來

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:33
【萬聖節.直播】蘭桂坊封鎖 聚集人士拒離開 警舉藍旗
https://www.hk01.com/article/392822
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:33
銅鑼湾已到金鐘▶快到中環

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:34
容燥兒 發表於 2019-11-1 12:33
銅鑼湾已到金鐘▶快到中環

DR.K:唱國歌第一句!
先至應景❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:50
DR.K:03年應該開始乜都無!
宜家玩多左十幾年。
當執到啦。
想點先⁉

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:59

【港島萬聖夜】警中環多處放催淚彈 催淚煙一度吹向蘭桂坊
https://news.mingpao.com/ins/%e6 ... 00001/1572519033355

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 12:59
DR.K:咁玩法!鬼都走啦❗
對共產黨的管治能力深表懷疑,香港已變成由槍指揮黨。
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:01
臥底揭5警涉插贓拉人交差 其中4人被控串謀妨礙司法公正
https://lih.kg/1685545
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:02
DR.K:皇家警察回歸後變成蝗朝警察。
特別是白衣管理層!
個個側側膊唔多覺。乜Q應變承擔能力都無。令到好多下層警察無晒士氣。好多提早退休算數
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:06

DR.K:港殘官成功打造成為"慢衰節"掦威國際。
這是社會主義先進文化之一。
表現逆世而行的破壞力!
過程充滿制度自信。
個個人有鬥心!
黨中央領導之功也❗

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:07

你重唔信,蘭桂芳生意大跌,因為差佬。所有搵錢大節都拉人,封艇,重使做生意?
https://amp.scmp.com/news/hong-k ... ers-gather-mong-kok

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:08
容燥兒 發表於 2019-11-1 13:07
你重唔信,蘭桂芳生意大跌,因為差佬。所有搵錢大節都拉人,封艇,重使做生意?
https://amp.scmp.com/news ...

DR.K:效果出來了!
成功打擊店鋪租務市場。
即時減租好多人受益❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:08
容燥兒 發表於 2019-11-1 13:06
DR.K:港殘官成功打造成為"慢衰節"掦威國際。
這是社會主義先進文化之一。
表現逆世而行的破壞力!

戲論瑜伽 功法露一手?
感恩

DR.K:天機
中央內定四字真言:
"大破大立"
玩印度教文化遊戲
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:09
DR.K:大家小心
破就有份。
立就SEVEN⁉
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:16

最新消息

嗰啲曱甴乸聽到押解到新屋嶺會被警察强姦個個都當係真

原本無咁多女暴徒搞到突然間多咗啲重量級曱甴乸蒲晒頭,還要件件搏拉,趕極都唔走

各位大佬:*勇無,二士 你傳警察打死人好啦,唔好再傳有性侵了,真係會害死人架!

作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:17
DR.K:原來香港好多房事失調患者❗
作者: 容燥兒    時間: 2019-11-1 13:17
容燥兒 發表於 2019-11-1 13:17
DR.K:原來香港好多房事失調患者❗

DR.K:某路人甲電來。未經證實❗
作者: 莊得智    時間: 2019-11-1 20:53
大破大立不如起賭場開馬檻種大痳,周街同D遊客賣淘寶假LV,個個跟你偉大光明正確既共產黨學做賊賣假野搵人笨實仲好啦,到時個個HAPPY

唔好搞咁多野折磨香港人啦前世欠左你咩習大帝,你係掂啊上海掂左啦,何必為左證明自己個套野掂去搞咁多野啊,搞唔掂就屈人搞搞震阻住你

回歸前我行出街唔洗怕比鬼佬拾,回歸後日日比你班土共狗官踏在頭上,依加仲要行出街驚俾你班特區皇軍定武警扑穿頭

歡迎光臨 天羅地網 (http://li1473-118.members.linode.com/) Powered by Discuz! X2.5